|
 |
DEBRIYAJ TARIHÇESi :) |
 |
Posted: Sat May 12, 2007 6:17 am |
|
|
| Message |
|
|
|
Merhabalar DEBRIYAJ Site SAkinleri..BUYRUN DEBRIYAJ'ın Ortaya ÇIKIŞI
------------------------------------------------------------------------------------
KANKIM EndeROCK ile birlikte yazdan beri müzik yapmaktaydık. Anadolu Rock üzerine bir grup oluşturmaya karar verdik...2 kişiden oluşan bir grup olması - Tabii ki bir eksiklik .Ancak biz bu işi 2 kişi de olsa ***ürebileceğimize karar verdik ve basit bir grup oluşturduk . Adı da DEBRIYAJ....
Åžimdi diyeceksiniz "lan bu isim de nerden Geldi ??? "
Onu da anlatayım hemen...
Biz gün Yine kankayla beraber otobüs ile eve geliyorduk (komşuyuz yaa ondan)... (HATAY'ın ilçesi) iskenderunda olan arkadaşlar bilir Belen'e çıkanınız warsa eğer...Orda halk otobüsü ile yaklaşık 10-15 dakika çeken bir yokuş var ordan çıkarken grup isimlerini düşünüyoduk (yok işte Atmosfer, SEXen,Kestane..RockNET....) Şoför aniden Debriyaj'a asılıp bizi sarsmasınmı...O arada ben yuhh...Bari aşağı atsaydın bizi dememle kalmadan Kanki ordan "Buldumm" dedi..Bende merakla sordum Kanki ne buldun...grup ismi arabayla ilgili bişey olabilir.dedi..Ben hemen asıldım ordan...Grup-ŞANZIMAN nasıl ??? güldük felan- iyidir şöyledir derken ...Sonra ağzımdan Vites,DEBRIYAJ felan çıkıyodu ki , Kanki birden , dur - dur -dur dedi...Yine ne var kanki dedim..."Buldum !!! ".. Ulan yine ne buldun.??? ..Derken , hemen şap diye lafı koydu ..Grubun adı DEBRIYAJ olsun . çok müthiş oldu . Patlama olur yaww bu dedi...Ve güle -eğlene öyle yaptık işte...
merak etmeyin....Bizleri dinleme olanağınız olacak... HEPINIZI SEVGIYLE SELAMLIYORUM..
www.grupdebriyaj.com 'dayız... _________________ == www.michaelarda.tr.cx ==
Last edited by mjjjarda on Wed Feb 06, 2008 12:19 pm; edited 1 time in total
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
Posted: Fri May 18, 2007 4:03 pm |
|
|
| Message |
|
|
|
günlük olarak www.radyo.sohbete.com adresinde radyo yayınlarına cıkıyoruz..duyrulur !! _________________ Yaşamak Dirénméktir !!
|
|
 |
|
|
|